Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Vårmiddag i Kjøkkenet i Veita

22. mai @ 18:00 - 22:00

I anledning vårt 20 års jubileum skal våren hylles!
Våren har begynt å melde sin ankomst, og gode råvarer står nå snart i kø for å komme inn på menyen.
Adrian Wold (vår gamle kollega og gode venn i Engrosfrukt) har, sammen med våre kjøkkensjefer Andreas og Eskil, satt sammen en fantastisk meny med de beste råvarene man kan nyte nå på våren.
Adrian har med seg et råvarebord og mye kunnskap rett fra bonden og åkeren, og Andreas og Eskil tilbereder kveldens meny.
Kvelden starter med et glass Champagne, en introduksjon til vårens råvarer og 2 snacksserveringer. Deretter følger en vårlig 7-retters meny.

Snacks
Crustade med krabbe, grillede erter og chili
Spicy agurk med ranchdressing og sprø potetlompe

Meny
Tomat og stracciatella
balsamico, hylleblomst, basilikum
*
Sjøkreps med ramsløk
*
Hvit asparges
hollandaise, kyllingskinn
*
«Selleri-yakitori»
lardo, chimichurrimajones, blomster
*
«Taco»
Ibérico Pluma, hjertesalat
*
Vårkylling
vårprimører, fylte morkler, morkelsaus
*
Norske jordbær og ferskost

Våre vinkelnere har satt opp anbefalt drikke som kan kjøpes til måltidet og menyprisen inkluderer et glass champagne.
Pris 1695,-pp
Arrangementet starter kl 1800.

Menyen er med forbehold på råvaretilgang.
Refusjon av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.

Detaljer

Dato:
22. mai
Tid
18:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Kjøkkenet i Veita
Gjelvangveita
Trondheim, 7026 Norge
+ Google-kart

Arrangør

To Rom og Kjøkken
Telefon
73568900
Epost
nettbutikk@2rok.no
Vis Arrangør nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vårmiddag i Kjøkkenet i Veita
kr 1695,00
3 tilgjengelig
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle