Andy Robinson, vinmaker for Seghesio kommer til To Rom og Kjøkken i februar!
I 1886 forlot Edoardo Seghesio familiens vingårder i Piemonte i Italia for å starte et nytt liv i Amerika, og som så mange andre immigranter ble han tiltrukket av Sonoma County, der han kunne følge sin lidenskap for vinproduksjon. Sammen med kona Angela kjøpte de et hus med 56 mål jord med den hensikt å plante vinmarker og lage sine egne viner. Blant de få druesortene som ble plantet på den opprinnelige Home Ranch, var de mest bemerkelsesverdige blokkene med Zinfandel, som de fortsatt dyrker i dag.
125 år senere er Seghesio Family Vineyards kjent for å dyrke og produsere eksepsjonelle zinfandelviner (en unik amerikansk druesort) og italienske viner fra de 300 dekar store vinmarkene som dyrkes på en bærekraftig måte.
I løpet av 125 år har familienavnet Seghesio blitt synonymt med zinfandel av høyeste kvalitet fra Sonoma County.
Mer enn 300 dekar med bærekraftig dyrkede vingårder i Sonoma County som familien har samlet i løpet av et århundre, og som består av en rekke gamle vinblokker og proprietære kloner.
Ekstraordinært vinmakerteam, inkludert et 5. generasjons Seghesio-familiemedlem.
Eksperter og ledende i å lage harmoniske zinfandeler i ulike stilarter som viser frem det beste fra Sonoma County.
Vi serverer en 4-retters meny sammen med 5 utvalgte viner, etterfulgt av kaffe og konfekt til 1695,- per person.
Ta kontakt på booking@2rok.no for mer informasjon om vinene som blir servert.