I januar er vi så heldige å få besøk av Anne Trimbach fra Alsace!
Det blir servert et utvalg av deres viner sammen med en tilpasset meny, og middagen blir avsluttet med å smake deres ikoniske Clos St. Hune Riesling.
Trimbachs historie går tilbake til 1626. I 12 generasjoner har de vært en av Alsaces ledende vinmakere. Det er nå brødrene Bernard og Hubert som eier vingården, mens Bernards sønner, Pierre og Jean, er tungt involvert i driften sammen med Huberts datter Anne Trimbach.
Trimbach eier nå 52 hektar vinmark med over 50 parseller i 7 forskjellige landsbyer, inkludert Ribeauville. I den «ordinære» rieslingen kommer druene fra de forskjellige områdene og gjerne blandet (30% grand cru), mens på reserve- og prestige-viner kommer druene fra enkelte utvalgte områder eller parseller.
Trimbach representerer Alsace terroir, og deres stil er tørr og presis. Jakten på balanse og renhet er nøkkelordene.
Vinene som blir servert denne kvelden er:
Riesling 2022
Riesling Grand Cru Geisberg 2018
Frédéric Emile Riesling 2017
Pinot Noir Réserve 2022
Gewurztraminer 2020
Clos St. Hune Riesling 2018
Vi serverer en 4-retters meny med tilhørende viner, etterfulgt av kaffe og konfekt til 1995,- per person.