Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er tilgjengelig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
I og med at vi jobber med sesongens råvarer, vil menyen endres etter råvaretilgang. Retter i menyen byttes ved behov, og oppdateres her.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra à la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i à la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
3-retter
695,- Rett 1,6,7
Tilpasset drikkemeny
620,-
5-retter
905,- Rett 1,2,3,6,7
Tilpasset drikkemeny
775,-
7-retter
1115,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset drikkemeny
1085,-
1 – Norske småtomater
stracciatella fra Toddum Gård, tomatbuljong, basilikumolje, solsikkekjerner
(melk)
2 – Nepe og grønn asparges
erter, sprøtt kyllingskinn, jalapenõ, røkt koljesaus
(melk, fisk, soya)
3 – Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri)
4 – Breiflabb
hvit asparges, tomatolje, blåskjell- og misosaus, Rossini Gold Selection Caviar
(fisk, bløtdyr, melk, soya)
5 – Grillet sellerispyd
guanciale, lardo, gremulatamajones, surdeigsperler, skvallerkål
(selleri, sennep, egg, hvete, melk, soya)
6 – Ibérico Abanico
vårprimører, kyllingsjy, urteolje
(soya, melk, sennep)
7 – Jordbær og rabarbra
luftig vaniljekrem, jordbærbuljong, Nýr-sorbet, sprø havre
(egg, melk)
À la carte meny
Appetittvekker
Dagens tygg med et glass Champagne
235,-
(hør mer din servitør om allergener)
Dagens tygg med et glass alkoholfri musserende
130,-
(hør med din servitør om allergener)
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Østers
fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr)
55,- pr stk
Kalix løyrom 25 gr
blinis, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk)
295,-
Friterte kyllingvinger
hot sauce på fermentert jalapeño og kirsebær
(melk, egg, sennep, sesam)
145,-
Forretter
Norske småtomater
stracciatella fra Toddum Gård, tomatbuljong, basilikumolje, solsikkekjerner
(melk)
245,-
Nepe og grønn asparges
erter, sprøtt kyllingskinn, jalapenõ, røkt koljesaus
(melk, fisk, soya)
235,-
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri)
260,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones, thaibasilikum
(skalldyr, bløtdyr, melk, egg, sennep, soya)
245,-
Hovedretter
Dagens fisk
med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
475,-
Dagens kjøtt
med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
545,-
Ibérico Abanico
vårprimører, kyllingsjy, urteolje
(soya, melk, sennep)
525,-
Ost og søtt
Dagens ost
fruktkompott, hjemmelaget frøknekkebrød
(melk, hvete, egg)
185,-
Jordbær og rabarbra
luftig vaniljekrem, jordbærbuljong, Nýr-sorbet, sprø havre
(egg, melk)
185,-
Crème brûlée
(melk, egg)
175,-
Vår egen Petit Four
tre forskjellige smaker
(hør med din servitør om allergener)
99,-