Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er tilgjengelig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
I og med at vi jobber med sesongens råvarer, vil menyen endres etter råvaretilgang. Retter i menyen byttes ved behov, og oppdateres her.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra à la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i à la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
3-retter
695,- Rett 1,6,7
Tilpasset drikkemeny
520,- (kr 620,- fra 22. april 2025)
5-retter
905,- Rett 1,2,3,6,7
Tilpasset drikkemeny
685,- (kr 775,- fra 22. april 2025)
7-retter
1115,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset drikkemeny
995,- (kr 1085,- fra 22. april 2025)
1 – Skagentoast
Lyngenreker, smørstekt brød, pepperrot, reddik, dill
(skalldyr, melk, hvete, egg, sennep)
2 – Sellerirot
sellerisaus, jalapeño-olje, sprøtt kyllingskinn, Kalix løyrom
(melk, selleri, fisk)
3 – Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri)
4 – Breiflabb
nepe, tomatolje, blåskjell- og misosaus, Rossini Gold Selection Caviar
(fisk, bløtdyr, melk, soya)
5 – Fritert kalvebrissel
Szechuan-glaze, Grotteost- og peppermajones, Thaibasilikum
(soya, egg, melk, sennep, sesam)
6 – Entrecôte og høyrygg av kalv
sesongens grønnsaker, potetpuré, morkelsaus
(soya, melk)
7 – Solbæris
ferskostkrem, marinerte solbær, urhavre
(egg, melk)
À la carte meny
Appetittvekker
Dagens tygg med et glass Champagne
235,-
(hør mer din servitør om allergener)
Dagens tygg med et glass alkoholfri musserende
130,-
(hør med din servitør om allergener)
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Østers
fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr)
55,- pr stk
Kalix løyrom 25 gr
blinis, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk)
295,-
Friterte kyllingvinger
hot sauce på fermentert jalapeño og kirsebær
(melk, egg, sennep, sesam)
145,-
Forretter
Skagentoast
Lyngenreker, smørstekt brød, pepperrot, reddik, dill
(skalldyr, melk, hvete, egg, sennep)
245,-
Sellerirot
sellerisaus, jalapeño-olje, sprøtt kyllingskinn, Kalix løyrom
(melk, selleri, fisk)
235,-
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri)
260,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones, thaibasilikum
(skalldyr, bløtdyr, melk, egg, sennep, soya)
245,-
Hovedretter
Dagens fisk
med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
475,-
Hjort fra Østerdalen
med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
525,-
Entrecôte og høyrygg av kalv
sesongens grønnsaker, potetpuré, morkelsaus
(soya, melk)
495,-
Ost og søtt
Dagens ost
fruktkompott, hjemmelaget frøknekkebrød
(melk, hvete, egg)
185,-
Solbæris
ferskostkrem, marinerte solbær, urhavre
(egg, melk)
185,-
Crème brûlée
(melk, egg)
175,-
Vår egen Petit Four
tre forskjellige smaker
(hør med din servitør om allergener)
99,-